Масажи

Вакум масажа Вакум масажа е вид на терапевтска масажа која се употребува за обликување на тело, намалување на целулит и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ -

Третмани за лице

Thalgo третманите ги користат благодетите од морето. Здравите состојки од морскиот свет ја ревитализараат и балансираат кожата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ -

Третмани за тело / слабеење

Слимтонот се состои од 12 програми за слабеење, обликување на телото, отстрану- вање на целулитот и тонификација на кожата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ -
Новости

Новости од Силуете

Што е најново

REMODELING & Biologique Recherche

February 10, 2015

Svetskiot hit REMODELING samo vo Silhouette.Silhouette e edinstveniot salon vo Makedonija so licenca za rabota od svetskiot brend Biologique Recherche.REMODELING […]

ПОВЕЌЕ -