Во самиот центар на Скопје, спроти Арапска куќа, е сместен најдобриот македонски салон за убавина Silhouette. Во нашите 25 години успешна работа ние успеавме да фатиме и да држиме чекор со светските трендови за убавина. Ние сме редовни посетители на најпознатите семинари и конгреси за убавина во светот, учиме, се надградуваме, ги следиме трендовите и ви ги правиме достапни најдокажаните и најефективните иновации од светските центри на убавина како Италија, Англија, Франција, Америка. Нашиот салон прави спој на најсовремена светска технологија и обучен персонал. Салонот располага со над 50 видови апарати со повеќе функции и програми кои опфаќаат третмани на лице, тело и коса, кои во рацете на нашиот едуциран и високостручен персонал прават вистински чуда и не само што ги остваруваат, туку и ги надминуваат вашите соништа за убавина. Третманите кои ви ги нудиме од вас ќе направат олицетворение на убавината.

Мени & Ценовник
Ново во Silhouette
Во тек со светските трендови
Вселенски брод
Третманите во нашиот најнов апарат - вселенски брод можат да се програмираат во зависност од вашите потреби. Вселенскиот брод помага во елиминацијата на водената болест (хидроксија) и во отстранувањето на целулитот од места како: стомакот, задникот, бутовите. За таа цел се користат акупунктурните точки на sanyinjiao и yinlingquan. Третманот има...
Холивудскиот третман
Холивудскиот третман на лице нуди мазна, затегната кожа без хируршки зафат. Со него се отстрануваат нечистотите, а кожата се храни и се подмладува. Намалувањето на брчките на челото, околу очите, носот и устата може да се забележи веднаш по првиот третман. Исто така се ублажува видливоста на подочниците, се редуцира...
Пред и потоа
Најдобри резултати за најкратко време
Промо Пакети
Заштедете со промо пакети од silhouette!
 • Body Star  x 6
  Липолиза x 3
  Слимтон x 3

  3.000 ден.
 • Кавитација x 3
  Микрокомпјутер x 3
  Микро масажер или вакум масажа x 3

   

  4.000 ден.
 • Мезотерапија x 2
  Радиофрекфенција x 2
  Caci лице x 1
  Caci контракции x1 
  Skin Master x 1
  Caci околу очи x1 
  Ултразвук x 2

  6.000 ден.
 • Криолиполиза x 4

  4.000 ден.
 • Кавитација х 7
  Липолиза x 7
  Микро компјутер 10
  Слимтон 10
  Боди слим 10
  Антицелулитни масажи x 8

  15.000 ден.